Jak čelit zlodějům

V době dovolených se stává více jak kdykoliv jindy, že přibývá případů vykradených bytů a domů. Je to docela nepříjemné a po návratu z dovolené ještě o něco víc. Určitě bychom měli svůj domov dobře zabezpečit právě pro tyto případy. Co vše proto můžeme udělat? Tak v první řadě bychom měli uvažovat o tom, abychom měli byt pojištěný. Máme-li zde drahé vybavení nebo i cennou sbírku, vyplatí se mít dobrou pojistku pro případ vykradení. Dalším faktorem jsou samozřejmě pevné bezpečnostní dveře, které mohou mít přídavné zámky a jiná zabezpečení, aby zlodějům ztížili celou akci vykrádání. Zámečnický servis Růžička je jednou z mnoha firem, které nabízejí právě tyto služby spojené se zabezpečením našeho bytu nebo domu. Nejen přídavné zámky, ale také různé zadlabávací zámky jsou v nabídce služeb této zámečnické firmy. O jejich vhodnosti, funkci a také ceně se můžeme informovat přímo ve firmě, ke nám jistě rádi poskytnou všechny informace.

 

Zloději jsou dnes ale velmi vynalézaví a vychytralí. Většinou si svůj objekt vyhlédnou dopředu a čekají jen na příležitost, kdy nebudeme doma. My se ale můžeme na tento nepříjemný tah připravit. Nejenže si můžeme svůj byt zabezpečit například již zmiňovanými přídavnými zámky, ale můžeme zloděje dokonale zmást. Můžeme pověsit prádlo na balkon, aby bylo vidět, že máme hodně domácích prací.

Tyto zámky a různé zabezpečení je také možné namontovat na okna. Jde spíše o zakázkovou výrobu, kdy můžeme mít na oknech namontovány řetízkové zámky podobně jako je tomu na vchodových dveřích. Zloděj tak nemá šanci řetízek z okna sundat a tím pádem se nedostane dovnitř. Zámečnický servis Růžička nabízí i tady širokou škálu ochrany oken před zloději.

Related posts

Další příspěvek
»